keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kiva, kertova kuvapostaus!


Povasin eilisestä (maanantaista) huonoa päivää, mutta ei siitä sellaista sitten tullutkaan! Syytän blogia. Kokemus siitä, että sain sen päivitettyä, oli niin tyydyttävä, että mielialani oli koholla koko illan. Sitä paitsi sain syötyä. Söin itse asiassa aivan uskomattomalla tavalla ja mikä vielä hämmentävämpää, ilman sen suurempaa ahdistusta!
Yritin ajatella, että: 'Syöminen on ihan normaalia' ja se toimi. Kerrankin.
Tietenkin minulla on nyt sellainen tunne, että teidät kaikki pitäisi vakuuttaa, että ei sinne suuhun mennyt niitä oikeita kaloreita juuri ollenkaan, mutta… Itsepetosta, sanonpa vaan. Mussutinhan minä kukkakaalia ja salaattia, mutta ihan samalla tavalla maha veti myös lohta ja tuorejuustoa.. Että sillä, tavalla. Tietäväthän nyt kaikki, että olen nyt ihan pilalla?
Hyvä. Siinä tapauksessa voin jatkaa aiheessa eteenpäin. Lueskelin taas eilen blogeja, kun törmäsin Pinjan sivuilla ihanaan kuvapäivitykseen. Vaikka pidän kuvista, niin yleensä en ole erityisen innostunut varsinaisista kuvapostauksista. Nyt mainitsemani oli kuitenkin kivalla tavalla erilainen: hyvin henkilökohtainen ja kertova. Tietysti minun piti sitten kysyä, josko minäkin saisin kierrättää sitä!
Lupa myönnetty ja lunastettu. Tässä se siis tulee:

Kuva siitä… 

...mitä odotat tällä hetkellä eniten:
 
 Ystäväni järjestelee asioita uudessa kodissaan. Sitä minäkin haluan! Järjestellä asioita!
Aluksi järjestän kropan ja pään, sitten työ- tai koulupaikan, seuraavaksi asunnon ja sitten kissa!! <3
Anteeksi äiti, en ajatellut missään välissä, että haluaisin siivota ja järjestellä vessaa tai keittiötä.




...elokuvasta, jonka katsoit viimeksi:
Vaihdan elokuvan sarjaksi ja mainitsen Breaking Badin. Yleensä olen aika nirso ohjelmistoni suhteen, mutta musta huumori ja metamfetamiini uppoaa aina! Etenkin kun 45minuuttiin ei tarvitse ajatella ruokaa! Sen jälkeen loppuu keskittymiskyky. Krhm.




...mikä tekee sinut onnelliseksi:
Hyvin vietetty aika... Mitä se ikinä tarkoittaakaan!



...mikä on lempi herkkusi tällä hetkellä:

En tiedä, sanonko omenan siksi, etten uskalla mainita suklaata, siksi etten löytänyt mieluisaa kuvaa jäätelöstä vaiko siksi, että mieleni nyt vain tekee omenoita... Paha sanoa. Omenat on kuitenkin hyviä!



...mitä söin viimeksi:
Olen taas parina päivänä yrittänyt parannusta ja popsinut jopa päivällistä. Tänään ruoaksi oli Currybroileria, jossa oli paljon purjoa ja sipulia.. Söin ne kaikki! Siis purjot ja sipulit. Eikä kerma-jogurtti kastikkeeltakaan voinut välttyä. Noms, noms.




...mielestäni suloisimmasta eläimestä:
 On vähän mielikuvituksetonta ilmiantaa omat eläimensä, mutta... Jos on söpö, niin on söpö. Ai niin! Pidän myös Vompateista!





......vuodenajasta, josta pidän eniten:
Kesä. Tietenkin... Tulisi jo! Ikävöin noita iltoja.



- Malla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti